Nyári programjaink

Mivel hivatalosan is elkezdődött a nyári szünet a gyerekek számára, egyre többször kérdezik, hogy akkor most velünk mi lesz, mit fogunk csinálni a nyáron, az elkövetkezendő hozzávetőlegesen két hónap alatt. Ezt megelőzendő, ez úton megragadom az alkalmat és leírom, mi vár ránk az előttünk álló időszakban...

A pedagógusok számára még nem ért véget a tanév, ők még a jövő hetet végigdolgozzák. "Lezárják a tanévet", ami kívülállóként nekem nem túl sokat mond, nem látok bele, ez mit is takar, de a lényeg, hogy a jövő héten még lesz munka a számukra.

Ez után egy olyan hét következik, amire jelen pillanatban úgy tudom, nincs program szervezve, de aztán majd meglátjuk, hogyan alakul.

Július 6.- 11. között lesz a gyerektábor, ahol Dániel próféta történetével fognak megismerkedni a gyerekek. Hely bőven van, lehet még jelentkezni...!

Július 13.- 18. között lesz az ifitábor, melynek témája a kapcsolatok lesznek. Ide is sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, hiszen nagy hellyel rendelkezünk...

Július 20.- 25. között lesz az angol tanfolyam, mely benn lesz Vésztőn, és angol testvérek fogják majd levezetni, természetesen magyarra fordítással. 

A rá következő hét a naptárban még üres, de bármi lehetséges...

Augusztus 3. - 16. között van meghirdetve az iskola átalakítása, amely programra szeretettel várunk mindenkit - az előkészítő munkálatok már zajlanak... lesz fúrás - faragás, építés - bontás, festés, meszelés, gipszkartonozás, villanyszerelés és még rengeteg különböző munkafolyamat, de igazából aki szeretne segíteni, bármikor jöhet, mert mindig van mit csinálni. 

Augusztus 17. - 23. között lesz a gyülekezeti tábor, ami idén Gyulán lesz.

Augusztus 24.- től a pedagógusok is újra munkába állnak, megkezdődik a felkészülés a következő tanévre. Ezzel pedig a nyárnak is nagyjából vége lesz...