"Mondex - a fenevad bélyege"

Régóta keresem ezt a cikket az interneten, most végre megtaláltam, és fel is rakom ide. Azt hiszem érdemes elgondolkodni a jövőnkről, az életünkről, és arról, hogy vajon igaz-e a Biblia... ezen felül pedig azon, hogy melyik utat választjuk. Vagy engedetlenül járunk tovább a magunk útján, sodródunk a világgal, süllyedünk le tovább a bűnbe, mocsokba, vagy végre észrevesszük Istent, a Bibliát és az igazságot...

Örülök, hogy Anna segítségével én is dönthettem néhány éve... és nem bántam meg ezt a döntést. A jövőtől pedig nem félek... mert tudom, ki vagyok, honnan jövök és hova megyek. 

A cikket a www.halleluja.hu-ról másolom, némi módosítással. 


MONDEX vagy apokalipszis 

Amit most olvasol, az a világ legújabb híre... egy új felfedezés, ami a készpénz vagy a kreditkártyák használatát kiküszöböli.

Használni fogod azt az előnyeiért, és hogy segítsen megelőzni a csalást és személyiség tolvajlást…a gazdagok már használják, mint egy eszközt az emberrablás megelőzésére. 

A Motorola  cég gyártotta a mikrochipet a Mondex Smartcard számára. Számtalan beültetést fejlesztettek ki az emberi felhasználás céljából, ami a „Bio chip.”  Mérete 7 mm hosszú és 0,75 mm széles. Olyan nagy, mint egy rizsszem, egy Transponder-t (módszer a mikrochipen lévő információk olvasatának elraktározására) és egy feltölthető lítium elemet tartalmaz. Az elem egy termopár körrel tölthető fel, amely elektromos áramot termel a testhőmérséklet-változásból eredően. 

EMLÉKEZZ ERRE A CÉGNÉVRE!

A Mondex másfajta Smartcard szisztémákat is használ, különösen amióta felvásárolta a gyártó cégek részvényeinek 51%-át.

Akkor most kérdezd meg magadtól: végül is, mit tehet ez velem? 
 

Több mint 1.5 millió dollárt költöttek annak a fejlesztésére, hogy felfedezzék a legjobb helyet az emberi testen, ahová a „Bio-chip” behelyezhető. Két megfelelő és hatékony helyet találtak – a fej, a haj alatt a homlokon, és a kézfejen, egészen pontosan… 

A JOBB KÉZEN! 

 
Biblia, Jelenések könyve 13, 16-17:
„Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; 
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.”          

Nem túl sok egy kicsit a „véletlen”?

Egy billió “bio-chip” termelődik egy évben a MONDEX által. Ennyi a múlt év termelése. Felfedezték, hogy ha a chip egy kártyán lenne, számtalan komoly problémával kellene szembenézni. A chip levágható lenne, és hamis információra is kicserélhető.  Az értékkel manipulálni lehetne, ellopható lenne, vagy egyszerűen elveszíthető. Végül a kártya egykét év után elhal, megszűnik működni. Befejezésképpen: a készpénz bizonytalanná válik az üzletekben.

Csak egy megoldás van a problémára. Követni a Motorolát… behelyezni a “bio-chipet” a jobbkézre, vagy a homlokra, ahonnét nem lehet elmozdítani. Ha az sebészetileg elmozdításra kerül, a piciny kapszula megsérül, az emberi test érintkezik a lítium vegyülettel, és a mikrobaktériumokkal (ez fekélyt okoz azon a helyen)*. A GPS műholdas helymeghatározó rendszer azonnal jelzi, hogy elmozdították, és riasztja a területi illetékes hatóságot.

*"… és támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, akiken vala a fenevad bélyege…" Biblia, Jelenések könyve 16. rész, 2. fejezet.

 

 

Jegyezd meg: Mondex annyit jelent: "Pénz van a kezeden". Mon = Monetary = pénz; Dex = Dexter = jobb kéz.

Komolyan veszed?

Ha érdekesnek találod ezt az üzenetet, TERJESZD AZ EGÉSZ VILÁGON! Gondolj szüleidre, barátaidra és testvéreidre, mindenkire, akit ismersz… meg lesznek (az emberek) „bélyegezve”!

Amennyiben kétségbe vonod ezt az információt, tedd a következőt: menj a www.google.hu-ra és keress rá a következő szavakra: Verichip, Mondex Smartcard “ és olvasd a megjelenő írásokat...

Nem tarthatod magad tovább tudatlanságban. Most felelős vagy az információért.

Isten áldjon meg téged! 

Mivel nagyon sokan keresnek és találnak rá erre a bejegyzésre, ez úton is felhívom a figyelmet a témához kapcsolódó, frissebb írásunkra, melyet ide kattintva lehet megtekinteni.