2009. Szeptember 19.

Ma a család kétharmada itthon van.

Tegnap haza kellett hozni Annát a gyermekkórházból, mert hasmenése lett (illetve volt már pár napja, de tegnapra erősödött fel még jobban). Elvittük a háziorvoshoz, ott felírtak neki egy sokkal erősebb és "szuperebb" antibiotikumot (ha más nem, az árában biztos szuperebb), aztán a végén kiderült, hogy jobb, ha nem szed semmit, ugyanis az egész hasmenés a korábban szedett antibiotikum mellékhatása, és az újnak szintén lenne ilyenje. Ezért szeretem ezeket a csodaszereket... mindegy, nem szedünk semmit, sok folyadék, mától jól megfontolva, hogy mit eszünk (tegnap csak inni lehetett). Azt hiszem ilyesmi, hogy főtt krumpli, répa, alma és barátai, úgyhogy háziorvos után gyors bevásárlás, és már itthon is vagyunk.

A pici szintén kapja az antibiotikumjait a strepto - fertőzés miatt, előreláthatólag még kb. másfél hétig. Addig tehát nem jöhet haza. Anna viszont ha meggyógyul, visszamehet, addigra kiürül a szervezetéből mindenféle antibiotikum, és már lehet tejet adni András Péternek... elvileg ma délutántól lehetne, de közbejött ez a hasmenés. 

Fiunk egyébként az ilyenkor szokásos természetes fogyást -105 grammal letudta, legutóbbi méréskori súlya 2120 gramm. Amennyiben elkezdődik a tejezés, a súlya is megindul majd intenzívebben felfelé. Úgyhogy amint Anna kigyógyul és visszamegy, jöhet a súlygyarapodás...

Ma jön hozzánk édesanyám, bemegyünk megnézni a picit. Bármi változás vagy fejlemény, továbi információ van, igyekszem majd megírni.

És még annyit, hogy ez úton is köszönjük az imatámogatást mindenkinek...! A kezdeti nehézségek után azért általánosan elmondható, hogy lassacskán jobbra fordulnak a dolgok... ez a hasmenés sem annyira komoly talán... úgyhogy köszönjük szépen! S természetesen minden más támogatást is, amit eddig kaptunk...!