Jelentés

Pár gondolatot lekaparok, mi újság van a nagy Alföldön, aztán szerintem megyek is fel és alszok. Későre jár, reggel pedig ügyeletes vagyok... hétfő reggel...! Borzalmas.

András Péter 6 nap alatt 100 grammot hízott; ez volt csütörtökön, azóta biztosan gyarapodott még. A kölcsönmérleggel próbálunk barátkozni, de eddig igazából nem győzött meg a pontosságáról minket... nem baj, kitartóan próbálkozunk. Szépen fejlődünk, növögetünk, hosszabbodunk, a hajunk is sűrűsödik és erősödik, egyre több a végtermék is. És végre beszerezhettük a Libero 1 pelenkát... eddig kettes volt, de úgy elveszett benne a gyerek... no nem mintha ebben az újban nem, de azért már kevésbé. Némileg.

Éjszakáink nyugodtak, sírás nem sok van, csak gügyögés, "E"-zés (de az rengeteg és állandó jelleggel, napszaktól függetlenül), és erőlködésre utaló hangok, amikor a fölös anyagok nagyja próbál távozni a szervezetéből. Ezeket nagyon meg szokta szenvedni, harcolni, de majd idővel beletanul... egyébként más hangot nem lehet tőle hallani. Talán nem énekes lesz, de ezt is el tudjuk fogadni majd, ha erről van szó.

Tápszert nem kap, mert 100% anyatej van továbbra is (tulajdonképpen eszi vagy issza?), ami bőven elegendő a számára, és nem igényli a változatosságot. Azért az 50 ml betermelése nem szokott akadály lenni... büfizés az hatalmas, rendszeres és nagyon jól szól, erre különösen is büszke vagyok!

Anna jól van, igyekszik pihenni, a héten Andi van nálunk segíteni. Néha megsétáltatom Annámat, bár mostanában inkább kocsikázás van, mert folyamatosan megyek ide - oda, gyakorlom a vezetést. Időnként ő is eljön, amikor úgy érzi, bírja a túrát... tejci van, arra nincs gond, hasmenés elmúlt, kapcsolatápolás folyamatos a külvilággal, úgyhogy nagyon jól elvan a kis elzárt világunkban. Kell a kis nyugalom, a családi élet a családi fészekben...

Nekem új diplomatéma után kell néznem, miután a maradék, el nem száradt, meg nem döglött gyógynövénykéimet lefújta a vihar az ablakpárkányról. Vasútvonalak megszüntetésének hatásai egy adott térség gazdaságára és társadalmi összetételére, vagy valami ilyesmi lenne a címe... ez legalább érdekel, anyagom is van róla rengeteg, meg szabadidőmben is ezekkel foglalkozom, tele vagyok fényképekkel. A másik nagyobb történés pedig, hogy autóbuszra csinálom a jogosítványt az alapítvány támogatásával, Debrecenbe járunk, és két hónapon belül végeznünk kellene vele, hogy használni tudjuk végre a kapott iskolabuszunkat... sokkal könnyebb lesz majd a gyerekszállítás, és talán a tanítás is korábban kezdődik és fejeződik be majd. Ja és harmadikként valamikor el kellene kezdenem a 15 nap növényes gyakorlatomat, úgyhogy izgalmasan alakul az elkövetkezendő időszak...

Nagyjából mindent lefirkantottam eme röpke pár perc alatt, fényképeket majd rakunk fel, illetve lehet a videókkal is megpróbálkozunk majd.