Andris 7 hónapos

Egy kicsit összevissza vagyunk az utóbbi időben, de azért igyekszünk minden dolgunkat elvégezni... néhány óra késéssel ugyan, de megmutatjuk Andris életében az újabb eltelt hónap alatt készült jobb képeket.

Sok fotó nem készült, mivel több, mint két hétig fényképező eszköz nélkül voltak Annáék Pest környékén, mivel nálam maradt a gép annak reményében, hogy el tudok majd menni kirándulni. Aztán az időjárás bizonytalansága miatt ez elmaradt... Kisújszállás - Dévaványa megszüntetett vasútvonal maradványaira lettem volna kíváncsi, amit a diplomamunkámhoz is használhatnék, de talán majd legközelebb összejön a túra.

Andris az elmúlt hónapban sűrűn meglepett minket a folyamatosan megjelenő és mind jobban előbukkanó kis fogaival. Jelenleg hét fogról tudunk, de az is lehet, hogy már a nyolcadik is mutogatja magát...

A hónap elején (úgy értve, egy hónappal ezelőtt, 13.-a után) elkezdődött Andris étrendjének folyamatos bővítése és bővülése. Már elég sok étket kipróbált, különösebb sikert vagy undort semmi sem eredményezett. Minden jó úgy, ahogy van... egy kicsit ismerős hozzáállás. Ebédidő környékén van szilárd táplálás folyadékkal, a nap többi részében pedig továbbra is kizárólagosan tej. Az átállás kissé megviselte Andrist, elég hosszú ideig nem sikerült nagyot alkotni a pelusba, nehezebbek is voltak az éjszakák, de most már teljesen rendben mennek a dolgok.

Az utóbbi egy hét nehézsége mindössze annyi volt, hogy vissza kellett állnia az itthoni kerékvágásba és a kevesebb foglalkozásra, éjszakánként egy- két óránként felsírt, de azt kaptuk tőle ajándékba ma, hogy rendesen aludt, csak egy evésre kelt fel... talán most már visszaállt az itthoni hétköznapokra, ami azért nagy segítség lenne számunkra.

Anna jól van, jól helytáll az anyaság rengeteg teendői közepette, az alvással sincs gondja, úgyhogy nagyon jól bírja ezt az új életformát. Mindenesetre azért remélem eljön annak is az ideje, amikor újra átaludhatja az éjszakákat... de mivel nem szereti, ha róla írok, meg különben is majd Ő beszámol magáról, ha szeretne, mellékelem a fotókat. 

Ja és még valami: múlt szerda óta már nem Andris a legfiatalabb lakó Mágoron, ugyanis megszületett Boglárka kistesója, Máté. Anya és fia jól, és már itthon vannak.