Egy korszak vége

A mai nappal lezárul egy korszak az életünkben.

Anna 2006. augusztusában, én 2008. júliusában kerültem Békés megyébe, Vésztő - Mágorra. Mindketten Isten vezetése által kerültünk ide, és itt tevékenykedtünk Istenért. Tudtuk, hogy itt van a helyünk, itt van a feladatunk, a szolgálatunk. Mindketten megharcoltuk Istennel, megimádkoztuk, hogy tényleg itt kell lennünk? Isten pedig csodálatosan válaszolt mindkét esetben, és ide helyezett bennünket. 

Eleinte rózsaszínnek láttunk mindent, örültünk, hogy testvérek, keresztyének között dolgozhatunk és élhetünk. Voltak apró gondok, problémák, de úgy voltunk vele, Istenért megéri minden áldozat; időnként tűrni, nyelni kell. Aztán ahogyan egyre több időt töltöttünk el itt, egyre több mindenbe beleláttunk, ennek következtében azért kellett imádkoznunk, hogy Isten mutassa meg, meddig kell még itt lennünk? Valóban itt szeretne még látni bennünket?

Isten válaszolt, és most mennünk kell. Öröm és hála van a szívünkben, mert tudhatjuk, hogy Isten mindig előttünk jár. Mindig velünk van, soha nem hagy magunkra. És Ő mindig válaszol, ha eléggé figyelünk az Ő hangjára. Tudhatjuk, hogy ha egy ajtó bezárul, egy másik megnyílik, Isten pedig világosan rámutat, hogy melyik ajtón kell kopogtatnunk vagy bemennünk.

A mai nappal végleg lezárult nálunk egy korszak. És nem azt nézzük, nem azt kell, ami mögöttünk, hanem azt, ami előttünk van. Ami vár ránk. Az új dolgok pedig mindig vonzók és izgalmasak. Tudjuk, hogy Isten más szolgálatot bíz ránk ezután, és nekünk máshol kell munkálkodnunk az Ő nevéért. Örömmel megyünk és követjük Őt!

Köszönjük minden olvasónknak a látogatást, a bátorítást, a szavakat, a kommenteket. Hálás a szívünk, hogy Isten munkálkodik a blogon keresztül is, áldás tud lenni mások számára mindaz, amit lerögzítünk. Ezt a szolgálatot nem szeretnénk leadni, mivel tudjuk, érezzük, hogy Isten áldása van rajta. Azaz a lakóhely - változással nem költözik el vagy szűnik meg blogunk sem, így én sem búcsúzkodom. Ugyanakkor viszont nagy - nagy (ha éppen nem hatalmas) türelmet kérünk mindenkitől, ugyanis új helyünkön egy darabig nem lesz internet, így jelentkezni sem tudunk túl rendszeresen.

Új lakóhelyünk egyébként egy saját családi ház, hatalmas telekkel. Isten minden szükséges hozzávalót kirendelt, így nemsokára újra együtt lehet a család - a saját kis fészkünkben. Boldogok vagyunk azért is, mert Isten a semmiből előteremtett mindent, ami egy építkezéshez, illetve egy ház berendezéséhez szükséges. Örömmel valljuk minden embernek, hogy Isten ma is tud csodákat tenni! Mi megtapasztaltuk - és a későbbiekben meg is fogjuk osztani ezeket a megtapasztalásokat a világgal itt, a blogunkon.

Addig is Isten áldja minden kedves olvasónkat...!