2018...

Istentől gazdagon megáldott új esztendőt kívánunk mindenkinek...!

Ilyenkor új év elején az emberek nagy része újrakezdésben gondolkodik vagy reménykedik, fogadalmakat tesz, és arra törekszik, hogy változzon, megváltozzon, és értelmesebb, tartalmasabb életet éljen. Fogadalmakat tesz-aztán rövid időn belül semmivé lesz ezek nagy része. Hiszen nincs alapja, Isten (és az Ő áldása) ki van hagyva a dologból. Isten nélkül semmi sem lehet áldott, semminek sem lehet valódi értelme-mi, keresztyének, Krisztus gyermekei ezt valljuk, és meg is tapasztaljuk, hogy ez rendszerint így is van. 

Tolhatjuk a szekeret a hétköznapokban, benne vagyunk a mókuskerékben, de ha kihagyjuk a mindennapi életünkből Istent, akkor el vagyunk veszve. Isten szeretete azonban olyan végtelen, olyan határtalan, hogy ha el is távolodunk Tőle, Ő nem vet meg minket, nem hagy el bennünket, hanem hűségesen velünk tart és várja, hogy visszatérjünk Hozzá. S amikor észrevesszük, hogy rossz úton, Isten nélkül haladunk az úton, és végre visszafordulunk Hozzá, Ő szeretettel, mosolyogva fogad vissza bennünket.
Mi a fontos nekünk a mindennapokban? Mennyire van jelen Isten a hétköznapjainkban? Milyen úton és kivel járunk reggeltől estig, sőt, azon túl?
Mindig érdemes megállni, elgondolkodni ezen és megvizsgálni, honnan hova és kivel (vagy ki nélkül) haladunk.
"Amit pedig szóltok vagy tesztek, mind az Úr Jézus nevében tegyétek..." - Kolossé 3, 17.
Az Úr Jézus nevében-Az Úrral járva...!
Áldott új esztendőt kívánunk minden kedves olvasónknak, követőnknek, látogatónknak...!