A következőkben...

Nagyon sokfelé vagyunk az utóbbi időben, így a szabadidőnk is eléggé korlátozott, ennek függvényében vannak dolgok, amiket hanyagolnunk kell. Ez azonban nem igaz a blogra, amit továbbra is szeretnénk vezetni, jóval rendszeresebben, mint az utóbbi időben...

Nemsokára elkezdjük Luca huszonkettedik és Berti harmadik élethónapjának összeszedését. Sajnos a technikai problémáink továbbra is fennállnak, így ezek valószínűleg ismét fotók nélküli bejegyzések lesznek. Azonban belátható időn belül vissza fogjuk pótolni majd ezeket az eleinte hiányzó képeket - számítások szerint december 5. környékére már pótolni tudjuk a hiányosságokat.

A gyerkőcök jelentkezése mellett fogunk majd írni belső és külső változásokról; amolyan megújulás - szerűségen megyünk keresztül lelkileg, és ez feltehetően a hétköznapi dolgainkra is kihatással lesznek (így pl. a blog vezetésére is). Szeretnék írni közeli tervekről, álmokról, az otthonoktatásról, illetve egy hálaadó - bejegyzésre is szeretnénk majd sort keríteni - mintegy mutatva, hogy mennyi mindenért lehetünk hálásak a hétköznapjainkban Istennek, a mi Urunknak. Andris fog jelentkezni a hónap közepén (remélhetőleg már fényképekkel), végül készülünk az év végére, összeszedjük az elmúlt év történéseit néhány gondolatban.

Terveink (és reményeink) szerint lesz bőséggel olvasni-, s majd nézegetnivaló a közeljövőben, ehhez persze az is szükséges, hogy komolyan tudjuk venni az igazán fontos dolgokat, és legyen lehetőségünk, időnk, nyugalmunk leülni és írni...

Egyelőre a "Pont ilyen anyát szerettem volna!", Andris 37 hónapos bejegyzéséhez sikerült az elmaradt fényképeket pótolnunk.